De ce sa colaborezi cu noi?

Centrul Medical este proiectul meu de suflet, nascut din convingerea ca exista o nevoie reala de servicii de calitate sustinute de o comunicarea transparenta intre medic si pacient. Natura meseriei noastre ne obliga de multe ori la abordarea unei atitudini impersonale pentru a ne proteja emotional de situatiile dramatice ale pacientilor.

Din pacate acest aspect influenteaza negativ relatia dintre medic si pacient, ducand la o comunicare deficitara pe toate planurile. Medicului ii devine o a doua natura aceasta impersonalitate iar comunicarea cu pacientul devine greoaie. Prin urmare multi pacienti pleaca de la intalnirile cu medicii lor confuzi si poate chiar ingrijorati inutil. Scopul meu este sa sparg aceasta bariera comunicationala si sa reusesc sa ofer fiecarui pacient increderea si linistea ce vin odata cu cu convingerea faptului ca sanatatea lor este in mana unui profesionist caruia ii pasa sincer.

Cu ce te putem ajuta?


Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor care doresc sa ofere angajatilor:

Ce presupun aceste servicii:

  • analiza statusului medical
  • stabilirea diagnosticul
  • tratamentul
  • monitorizarea sanatatii angajatului

La ce va puteti astepta colaborand cu noi:

  • confidentialitatea actului medical
  • servicii profesioniste
  • respectul pentru problemele pacientilor
  • comunicare si transparenta

Misiunea noastra este sa oferim 110% din abilitatile noastre in fiecarei zi si fiecarui pacient. Daca ar trebui sa raspund la deja cliseic intrebare: CE va deosebeste de concurenta? As spune fara pic de ezitare ca Dedicatia noastra este cel mai mare atu pe care il avem.

consultatie-medicina-muncii-bucuresti consultatie-medicina-muncii-bucuresti

Despre Doctor Lazarescu

Nascut in zona Banatului, am absolvit Facultatea de Medicina Generala si studiile masterale in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes. Urmatorul pas a fost sa urmez cursuri de perfectionare postuniversitare de specialitate. In prezent Membru in Colegiul Medicilor din Romania (CMB), cu activitati medicale in sectorul privat din Bucuresti.
Un doctor dedicat va avea grija sa isi sedimenteze aceste cunostinte periodic si sa fie la curent cu cele mai noi descoperiri si tehnologii medicale. Prin urmare, consider participarea la congrese si simpozioane medicale o datorie fata de pacient.